Наїлися і не розплатилися: хлопець із дівчиною тікали з кафе у центрі Кропивницького

Учора, 1 березня, у центрі Кропивницького затримали хлопця і дівчину, які повечеряли в кафе на понад тисячу гривень, але вирішили не платити і втекли. Пара мала явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це Першій електронній газеті повідомили працівники патрульної поліції.

Подія сталася близько 21:00. Двоє молодих людей повечеряли в барі “Dream room”, однак вирішили не розраховуватися по чеку, тому кинулися навтіки. Небайдужі містяни допомогли затримати пару вже біля кафе “Мокко” і утримували їх до приїзду правоохоронців.

“Коли на місце події приїхав наряд поліції, молодих людей уже затримали перехожі. Дівчина та хлопець повнолітні. У присутності поліції вони поводили себе адекватно, але мали явні ознаки алкогольного сп’яніння”.

За словами хлопця, він не мав грошей, але дуже хотів пригостити дівчину смачною вечерею.

На правопорушників склали адмінпротокол за статтею 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Наразі невідомо, чи пара розрахувалася за вечерю в кафе.

Як розповіли свідки, до цього інциденту дівчина заходила в інший суші-бар, поводилася дивно, розмовляла сама з собою та пішла, так нічого і не замовивши.

Олександра Кунтиш для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар