У Кропивницькому пограбували та вбили 29-річну жінку

© Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області

У Кропивницькому у результаті конфліктної ситуації чоловік завдав 29-річній жінці ножових поранень та заволодів цінними речами. Від отриманих травм потерпіла померла. Підозрюваного у вбивстві згодом затримали в одному з населених пунктів Кропивницького району. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує 15 років ув’язнення або довічне.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про виявлення тіла з ознаками насильницької смерті надійшло до Кропивницького відділу поліції від родички загиблої. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася.

До розкриття особливо тяжкого злочину негайно долучилися працівники низки підрозділів і служб, роботу яких особисто очолили заступники керівника обласного главку – начальники кримінальної поліції та слідчого управління поліції області Андрій Бензар і Дем’ян Таршин, а також керівник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. Завдяки злагодженим і професійним діям правоохоронців, було вибудувано кілька можливих версій та мотиви вчинення вбивства.

Проведеними заходами працівники управління карного розшуку, слідчого управління та Кропивницького відділу поліції встановили, що до злочину причетний 35-річний кропивничанин. У ході конфлікту він схопив кухонного ножа та завдав потерпілій тілесних ушкоджень. Після чого, обшукавши помешкання, заволодів золотими каблучками, гаманцем та мобільним телефоном і втік із місця злочину.

b9cdc655b7df89920362014d6fa8c25a.jpg

Зрозумівши, що його вже шукають правоохоронці, громадянин почав переховуватися. Однак, після відпрацювання можливих шляхів його втечі, вже за 15 годин, в одному з населених пунктів Кропивницького району, працівники карного розшуку затримали особу у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Речові докази кримінального правопорушення частково вилучені. Розслідування кримінального провадження проводиться під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

d4e21fb1cd96da1cf0dcf9536c5c2722.jpg

2d4f87046486bd912ce0a037785bbaea.jpg

ce6c413eeef8de86cce29c196e35b58d.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар