На Кіровоградщині помер кандидат у депутати

© sts.sumy.ua

Помер 46-річний кандидат у депутати від Аграрної партії України Сергій Шовенко, який балотувався на перших виборах в Піщанобрідській ОТГ Добровеличківського району Кіровоградської області.

Про це Громадській мережі ОПОРА розповіла секретар Піщанобрідської ТВК Надія Ставертій, повідомляє Перша електронна газета.

“Ми його зареєстрували як кандидата у депутати Піщанобрідської ОТГ. Він помер у суботу, 1 грудня, через проблеми із серцем. Проведемо засідання і виведемо з Реєстру виборців”, – зазначила Надія Ставертій.

Як повідомляла ОПОРА, на посаду сільського голови Піщанобрідської ОТГ зареєстрували 3 кандидати. Із них 2 самовисуванці, один від політичної партії «БПП «Солідарність».

На манданти депутатів тут тепер претендують 67 депутатів.

Зазначимо, що Громадянська мережа ОПОРА не проводить класичне довготермінове та короткотермінове спостереження за призначеними на 23 грудня першими місцевими та додатковими виборами в об’єднаних територіальних громадах на місцях. Втім місцеві вибори є важливими та оціночними в частині належної діяльності вищого органу адміністрування виборчого процесу.

Нагадаємо, вибори в ОТГ на Кіровоградщині обійдуться у понад 700 тисяч гривень.

Читайте також: Туристичний путівник новими громадами України розповідає про три ОТГ з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар