На вул. Карабінерній поліція і мати шукали 2-річну дівчинку

Учора, 15 липня, до поліції звернулась мати 2-річної дівчинки з проханням знайти її доньку. Патрульні невідкладно виїхали за місцем їх проживання. Заявниця повідомила, що її донька і 4-річний син грались на подвір’ї. Вона лише на пару хвилин забігла до будинку, а коли повернулась, дівчинка зникла. Жінка миттю пробігла вулицею, проте без результатів.

Подія сталася на вулиці Карабінерній, близько 10 ранку, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Інспектори опрацювали прилеглу територію і виявили малечу на території домоволодіння, в одній із господарських будівель. Дівчинка вирішила погратись, сховалась і закрила за собою двері. Наразі дівчинці нічого не загрожує. Вона зі своєю мамою, яка обіцяла більше ніколи не залишати дітей наодинці.

“Усього за минулий тиждень патрульні виявили 4 загублені дитини. Закликаємо батьків бути пильними, стежити за своїми дітьми на подвір’ї та під час прогулянок, за можливості зустрічати їх зі школи, а в разі їх зникнення негайно повідомляти до поліції за спецномером 102”!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар