У Кропивницькому затримали підозрюваного у вбивстві, який 2 роки ховався від слідства

Арсен Мартиросян - фото із соцмереж

9 липня кропивницькі правоохоронці затримали підозрюваного в умисному вбивстві, який 2 роки ховався від слідства і перебував у розшуку. Арсен Мартиросян підозрюється у тому, що 1 листопада 2016 року, близько 23.50, біля розважального закладу “Velvet”, що на вулиці Віктора Чміленка, влаштував стрілянину унаслідок якої вбив 26-річного чоловіка та поранив АТОвця. Як виявилося, за цим громадянином давно тягнеться шлейф кримінальних справ.

Про факт затримання підозрюваного Першій електронній газеті повідомили в управлінні карного розшуку поліції Кіровоградської області:

“9 липня працівники кримінальної поліції Кропивницького відділу проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили місцезнаходження уродженця іншої держави, який з 2016 року переховувався від органів досудового розслідування за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловік біля одного з розважальних закладів обласного центру під час конфлікту з двома громадянами здійснив кілька пострілів із пістолета у їх бік. У результаті чого обоє потерпілих зазнали вогнепальних поранень, один із них у подальшому від отриманих тілесних ушкоджень помер.

У даний час підозрюваного затримано та проводяться всі необхідні слідчі дії в рамках кримінального провадження”.

Арсен Мартиросян – фото із соцмереж

Нагадаємо, за підозрою у скоєнні злочину, 2 листопада 2016 року поліція оголосила у розшук Мартиросяна Арсена Андроніковича, 1990 року народження, мешканця міста Кропивницький.

Про подробиці того трагічного вечора розповів друг убитого Олексій Тітов:

“Тварина на фотографії по імені Арсен Мартиросян вбив мого друга – поранив пострілом у живіт. 26-річного Дениса врятувати не змогли. Другого, Рому, – поранив трьома пострілами у живіт. Лікарі витягли. Зараз його стан середньо важкий. Рома другий день як приїхав з АТО у відпустку на 2 тижні. Хлопці, повертаючись ввечері додому, вибігли на перехрестя біля “Фуршету” на крики дівчини, з якою агресивно поводився вищезгаданий покидьок”, – написав він тоді на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Як тоді розповідали очевидці, за півгодини до стрілянини Мартиросян також відмовився платити за пиво у нічному клубі “Velvet”. Після прохання дівчини-бармена оплатити рахунок він дістав ніж і почав розмахувати ним перед її обличчям. Потім просто пішов.

Згодом, за словами поліції, стало відомо, що за цим громадянином тягнеться шлейф кримінальних справ. Арсен Мартиросян неодноразово потрапляв у поле зору представників поліції. У 2006 році, коли за фактом вбивства було розпочате кримінальне провадження, його визнали свідком. У 2014 та 2015 роках також мали місце кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень та грабежу. Всі ці матеріали були розслідувані поліцейськими та направлені на розгляд до суду.

Арсен Мартиросян – фото із соцмереж
Арсен Мартиросян – фото із соцмереж
Поширити:

Залишити коментар:

коментар