Затриманому на хабарі “фіскалу” з Кропивницького обрали запобіжний захід

© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Посадовцю фіскальної служби викритому на отриманні 6 тисяч гривень хабара обрано запобіжний захід. Слідчий суддя Ленінського райсуду вирішив посадити його під нічний домашній арешт. Прокуратура готує апеляцію для оскарження цього рішення.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Нагадаємо, правоохоронці встановили, що посадовець, який здійснює контроль за виробництвом та обігом алкогольної та тютюнової продукції, вимагав від власниці однієї із кав’ярень міста щомісячну данину за «затуляння очей» на незаконну реалізацію горілчаних виробів.

Співробітники СБ України затримали податківця неподалік кав’ярні після отримання чергового хабара.

Наразі чоловіку оголосили підозру за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

IMG_20180626_WA0009
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0002
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0001
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
IMG_20180626_WA0010
© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Нагадаємо, нещодавно співробітники СБУ викрили на Кіровоградщині механізм експорту до країни-агресора напівпровідникової хімічної речовини, яка використовується у виробництві військової техніки, зокрема – для зенітно-ракетного комплексу «Бук» та ракетно-гарматного комплексу «Панцир-С1».

Також СБУ брала участь в операції з ліквідації міжнародного каналу торгівлі людьми. Зловмисники вивозили жінок з Кіровоградщини для роботи у борделях Варшави.

Також у червні працівники СБУ викрили на хабарі землевпорядника та депутата однієї із сільських рад Кіровоградської області, які вимагали від місцевого жителя майже півтори тисячі доларів США за сприяння у наданні в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар