Поліція затримала кропивничанина, який пограбував двох жінок

У Кропивницькому працівники поліції встановили особу зловмисника, який грабував жінок. Ним виявився 30-річний раніше неодноразово судимий місцевий житель. Чоловік заволодів ювелірними прикрасами двох кропивничанок. За вчинене особі загрожує до 6 років ув’язнення.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Ввечері, блукаючи вулицями міста, зловмисник помітив 57-річну перехожу. Місцева жителька поверталась із роботи додому. Увагу грабіжника привернув золотий ланцюжок на шиї жінки. Чоловік вирішив заволодіти ним. Зловмисник підбіг до кропивничанки, зірвав прикрасу та втік у невідомому напрямку.

Потерпіла відразу ж зателефонувала до поліції та розповіла про те, що сталося.

«За вказаними прикметами, працівники карного розшуку встановили особу нападника та його місцезнаходження, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Як з’ясувалося, чоловік причетний ще й до пограбування 24-річної місцевої жительки. Чужі прикраси чоловік встиг продати, а гроші витратив на особисті потреби. Наразі особі оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, на вулиці Ушакова грабіжник зірвав прикрасу з шиї жінки і втік.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар