Цими вихідними на Кіровоградщині шукали трьох дітей

На вихідних поліцейські розшукали та повернули додому трьох дітей. Неповнолітні залишили місце проживання у місті Кропивницькому, а також Олександрійському та Благовіщенському районах. Усіх «мандрівників» працівники поліції повернули батькам упродовж кількох годин.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

19 травня близько 19:30 до Олександрійського відділу поліції звернулася жителька одного з селищ із повідомленням про зникнення 15-річної доньки. За словами жінки, дівчина вирушила на прогулянку зі своїм однолітком, але на зв’язок не виходить.

За кілька годин поліцейські розшукали неповнолітню, яка перебувала у центрі міста Олександрії зі знайомим хлопцем, та повернули її матері.

20 травня о 02:15 до Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що зник її малолітній онук. 11-річний хлопчик ввечері поїхав кататися на спортивному велосипеді та по теперішній час не повернувся.

Менше ніж за годину поліцейські розшукали «втікача» вдома у його друга та повернули онука бабусі.

Цього ж дня о 23:15 працівники поліції Благовіщенського відділення отримали тривожне повідомлення про зникнення 13-річної жительки одного з сіл. Її мати повідомила, що донька пішла з дому близько двох години тому і не повернулася.

У результаті вжитих заходів поліцейські розшукали малолітню та повернули її родичам. Як з’ясувалося, дівчинка перебувала разом зі своєю знайомою у центрі населеного пункту.

Із дітьми та їх батьками працівники поліції провели профілактичні бесіди щодо недопущення подібних випадків у подальшому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар