Аби “не бачити” підроблені документи, майор поліції у Кропивницькому нібито вимагав 20 тис. доларів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Yurystvpolshi

Співробітники Служби безпеки України викрили у Кропивницькому на хабарі старшого оперуповноваженого управління захисту економіки в Кіровоградській області Національної поліції. Майор поліції вимагав від керівника одного з фермерських господарств двадцять тисяч доларів США за не притягнення до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Про це Першій електронній повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області.

Правоохоронці встановили, що майор поліції вимагав від керівника одного з фермерських господарств двадцять тисяч доларів США за не притягнення до кримінальної відповідальності за підробку документів.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника у центральній частині міста після передачі посереднику частини неправомірної вигоди у розмірі дванадцять тисяч американських доларів.

Затриманому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання поліцейському запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Операція з викриття поліцейського проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, днями інспектора управління Укртрансбезпеки в Кіровоградській області затримали під час отримання неправомірної вигоди в сумі 10 000 грн. Посадовець нібито вимагав хабар за те, щоб не оформлювати протокол за перевантажений автомобіль.

Читайте також: СБУ затримала сільського голову, який за хабар обіцяв посприяти у питанні оренди землі
Поширити:

Залишити коментар:

коментар