Злочинці вишукували жертв через публікації в соцмережах, – поліція

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині працівниками поліції спільно з колегами з прокуратури затримано домушників-гастролерів, які обікрали помешкання фермерів. У всіх випадках злочинці шукали “жертв” через соцмережі –  зокрема, публікації та дати народження. 

Про це на своїй сторінці у Facebook очільник поліції області Сергій Кондрашенко, повідомляє Перша електронна газета.

За інформацією поліції, нині доведено причетність осіб до 11 злочинів, сума збитків сягає більше 3 мільйонів гривень.

“В усіх випадках, крадії проникали до помешкань людей, які полюбляли публікувати у соцмережах світлини, що свідчили про їх матеріальні статки, та вказували дату своїх днів народжень. За помешканнями довго слідкували, а коли родина вирушала святкувати подію і будинок лишався порожнім, виносили з них грошові кошти та прикраси. Вирахувати та затримати підозрюваних поліцейським вдалося відразу після скоєного ними злочину на території Новоукраїнського району”, – пише Сергій Кондрашенко.

Світлина від Сергія Кондрашенка.

Очільник поліції також пише, що в салоні автомобіля ймовірних зловмисників було виявлено два пістолети з набоями, маски, рукавички, записники з даними майбутніх жертв, рації, балончики з газом, значну кількість ювелірних виробів із золота та срібла. За цим фактом розпочато кримінальні провадження.

Світлина від Сергія Кондрашенка.

Світлина від Сергія Кондрашенка.

“Перевіряємо осіб на причетність до скоєння інших злочинів, у тому числі на території інших областей”, – додає Сергій Конрашенко.

Новоукраїнською місцевою прокуратурою спільно з співробітниками районного відділу поліції встановлено та затримано злочинну групу, яка за попередніми даними причетна до ряду резонансних крадіжок майна з помешкань фермерів Кіровоградщини.

Світлина від Сергія Кондрашенка.

Світлина від Сергія Кондрашенка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар