Причиною загибелі трьох дітей на Кіровоградщині стали пустощі з вогнем та халатність матері

© Прес-служба У ДСНС в області

Як уже повідомляла Перша електронна газета, 10 березня у Новгородківському районі під час пожежі загинуло троє дітей. Ймовірною причиною цієї трагедії стали пустощі дітей з вогнем і халатність матері.

Про це йдеться у сюжеті випуску новин філії ПАТ “НСТУ “Кіровоградська регіональна дирекція”, повідомляє Перша електронна газета.

Ця сім’я перебувала на обліку у соціальних служб, їх щотижня відвідував працівник. А сусіди говорять, що матір завжди халатно ставилася до виховання своїх дітей і часто залишала їх самих вдома. Вони навіть просили сільську голову, щоб у матері відібрали дітей.

Діти жили у будинку з матір’ю та бабусею. Обох дорослих на момент загоряння не було вдома. За словами однієї із сусідок, вони удвох пішли дивитися кіно до знайомих.

За версією рятувальників, пожежа почалася з кімнати, де бавилися діти – ймовірно через їх пустощі із сірниками загорівся диван.

“Пожежа почалася у одній із житлових кімнат. Тіло 1-річної дівчинки було знайдено на виході з цієї кімнати. Тіла інших двох дітей знайшли у іншій кімнаті, яка не була охоплена полум’ям, під диваном. Ймовірна причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем. Зайнялися речі, які лежали на дивані і вогонь почав розповсюджуватися”, – розповіла речниця ГУ ДСНС області Оксана Мачак.

Пожежа

Троє дітей загинули в НовгорОдківському районі під час пожежі. Найменшій дівчинці був один рік, двом її сестричкам – три та чотири роки. Подія сталася в селі Верблюжка цієї суботи. Матір зачинила малечу в будинку та пішла до знайомої. Коли повернулася, дім горів. Причини займання та загибелі дітей з’ясовував Микола Мумига.

Опубліковано Канал "Кіровоград" 12 березень 2018 р.

IMG_ba7f2bbbe6769b158039aaedf86d7bd5_V

IMG_fab0c15b7db73f402c020abc9f2eb9e0_V

Поширити:

Залишити коментар:

коментар