Двоє нетверезих кропивничан з кришкою люку в автівці тікали від копів

Патрульні поліцейські затримали у Кропивницькому нетверезих чоловіків один з яких був за кермом автівки. На додачу до цього, у багажнику автомобіля правоохоронці виявили викрадену кришку люка.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки Патрульної поліції Кіровоградської області у соцмережі Facebook.

23 лютого, близько 15-ї години, патрульні отримали повідомлення про ймовірно нетверезого водія, який рухається вулицями обласного центру на авто ВАЗ Priora. Через деякий час екіпаж виявив вказаний транспортний засіб на вулиці Героїв України. Побачивши службовий автомобіль, кермувальник збільшив швидкість та почав тікати. Автівку наздогнали та зупинили.

В салоні авто, окрім водія, перебували ще двоє пасажирів.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і результат алкотестера – 2,13 проміле алкоголю в крові, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Як з’ясувалося, даний автомобіль належить 43-річному пасажиру, що сидів поруч із водієм. Власник авто, перебуваючи у стані сп’яніння, передав керування транспортного засобу своєму нетверезому товаришу, що становить одну з форм злочинного допуску.

Інспектори склали і на водія і на власника ВАЗ Priora адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, а також передача керма особі, яка перебуває у стані сп’яніння) КУпАП.

Та на цьому історія не завершилася. Під час поверхневого огляду автомобіля, охоронці порядку виявили в багажному відділені автівки кришку люка.

Чоловіки зізналися, що збиралися здати викрадене комунальне майно до найближчого пункту металобрухту, але не встигли.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Чоловіків доправили до міського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар