У Знам’янці охоронець убив безпритульного мандрівника за крадіжку алкоголю

© Поліція охорони - Національна поліція України

У Знам’янці охоронець одного з супермаркетiв запідозрив відвідувача у крадіжці алкоголю. Між ними виникла сварка, яка призвела до трагічних наслідків. Охоронець вдарив чоловіка у груди, той вийшов із магазину, упав на землю і помер. Потерпілий виявився безпритульним із іншої області, який подорожував електричками і вже був судимий за крадіжки.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

«Пригода сталася, коли дo приміщення супермаркету зайшов чоловік, якого охоронець запідозрив у скоєнні крадіжки алкогольних напоїв із полиці магазину. Під час з’ясування обставин події, між працівником охорони та чоловіком виникла суперечка, в ході якої відвідувач oтримав удар в область грудної клітини. Після цього він вийшов із магазину, знепритомнів та впав на землю. Від oтриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Потерпілим виявився 48-річний житель іншої області, який вiв безпритульний спосіб життя, подорожуючи електричками. За останній час він десть разiв притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення дрібного хуліганства та дрібних крадіжок, а такoж був судимий за скоєння крадіжок», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За такi дії особі загрожує покарання у виглядi позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, у серпні 2017 року в “АТБ” по вулиці Вокзальній у Кропивницькому жінка намагалася вкрасти сир на суму 24 грн 84 копійки. Також охоронці магазину “АТБ” показали відео записи з камер спостереження, де ця ж жінка, на два дні раніше, вкрала пакет кави на суму 18 грн та антипресперант на суму 33 грн, але на той момент її ніхто не впізнав.

А 21 серпня у жителя Кіровоградщини, який спробував пронести повз касу неоплачений товар, поліцейські вилучили подрібнені рослини, схожі на нарковмісні.

Також аби викрасти 5 пляшок віскі кропивничанин ходив у магазині “Сільпо” тричі. Одну “ходку” він зробив 16 лютого вранці, ще дві – того ж дня увечері. Свою “здобич” чоловік продав на автовокзалі наступного дня. 9 жовтня відбулося судове засідання, де раніше судимому кропивничанину призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на півтора роки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар