Підозрюваний у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста зберігав вдома боєприпаси – прокурор

підозрюваний Дмитро Царенко, судове засідання 15.08.2017

Колишній нацгвардієць, учасник АТО Дмитро Царенко, якого підозрюють у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста Євгена Орлова, зберігав вдома гранату та понад сотню патронів.

Про це під час судового засідання повідомила представник прокуратури Яна Снісар, інформує кореспондент Першої електронної.

У матеріалах справи, які обвинувачувач оголосила під час суду, йдеться про те, що підозрюваний у вбивстві колишній нацгвардієць Дмитро Царенко зберігав вдома гранату Ф-1 та 143 патрони калібру 7,62 та 5,45 до різних модифікацій автомата Калашникова та гвинтівки Мосіна.

Цей арсенал правоохоронці знайшли у помешканні підозрюваного на вул. Попова під час обшуку.

Підозрюваний Дмитро Царенко під час судового засідання повністю визнав висунені йому звинувачення щодо незаконного придбання та зберігання боєприпасів.


Нагадаємо, 31-річного водія таксі Євгена Орлова жорстоко вбили 27 березня під час виконання ним робочого замовлення. За два дні понівечене тіло потерпілого виявили у багажному відділенні його ж автомобіля на виїзді з міста. Підозрюваного Дмитра Царенка поліцейські розшукали за місцем проживання, він якраз намагався знищити докази злочину, а іншого, 15-річного Віталія Пугаченка – вже за місцем навчання.

фото з місця, де знайшли тіло вбитого

У першій інстанції обом підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Але пізніше в Апеляційному суді першому підозрюваному залишили рішення без зміни, а неповнолітньому змінили на домашній арешт.

Обом особам інкримінують ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за якою передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Усі подробиці цього жахливого злочину і розгляду справи у суді читайте на нашому сайті за ПОСИЛАННЯМ.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар