15-річний студент потрапив під колеса ВАЗу у Кропивницькому

Фото: Николай Шкуратов

У суботу, 2 грудня, близько 16:30 по вулиці Полтавській у Кропивницькому сталася ДТП. Автомобіль “ВАЗ 2101” збив пішохода.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ГУ НП у Кіровоградській області.

“Керманич дочекався приїзду поліцейських на місце пригоди. Постраждалого госпіталізували в лікарню. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 ККУ. Обставини аварії з’ясовують слідчі”.

Читайте також: Поблизу Кропивницького у ДТП загинув водій мікроавтобуса

Як стало відомо Першій електронній з власних джерел, потерпілий 2002 року народженням виявився студентом одного з навчальних закладів Кропивницького. Його доправили в дитячу обласну лікарню і наразі він там перебуває.

Нагадаємо, по вулиці Київській у Кропивницькому водій на невстановленому автомобілі збив 16-річну дівчинку. Її доправили в лікарню. Винуватець утік із місця пригоди.

Ребята останавливайтесь когда едет скорая помощь, давайте дорогу в любых ситуациях, выпускайте с дворов и выездов….????????????(слова закончились,одни эмоции)Неужели слепые все едут водителя? До окулиста всех подряд.#дтп #кропивницкий #полтавская #окулист #пропустискорую #укрбляха #пешеход #пдд #ваз

Опубліковано Николаєм Шкуратовим 3 грудня 2017 р.

Фото/відео: Николай Шкуратов

Поширити:

Залишити коментар:

коментар