Нетверезий кропивничанин потрапив у ДТП і запевнив патрульних, що і надалі порушуватиме ПДР

Учора, 22 листопада, близько 20:00 на вулиці Олексія Шаповалова сталася ДТП. Нетверезий чоловік без водійського посвідчення на ВАЗ-2102 в’їхав у припаркований ВАЗ-1119 Kalina. Рівень алкоголю у його крові перевищував норму у 9 разів. Виявилося, що цього року на чоловіка вже двічі складали протоколи, однак він запевнив патрульних, що і надалі порушуватиме ПДР.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

28-річний водій автомобіля ВАЗ-2102 скоїв наїзд на припаркований транспортний засіб ВАЗ-1119 Kalina. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Обидва автомобіля зазнали механічних пошкоджень.

Читайте також: Уночі нетверезий водій “не помістився” на дорозі в центрі Кропивницького

Під час перевірки документів з’ясувалося, що у керманича ВАЗ-2102 відсутнє водійське посвідчення. Крім того, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і підтвердив факт вживання алкоголю. Перевірка на алкотестер показала результат 1,84 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на порушника адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування авто напідпитку), ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП, та ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Втім, така кількість складених адміністративних матеріалів аж ніяк не засмутила водія, який запевнив патрульних, що він і надалі буде порушувати правила дорожнього руху, перебуваючи за кермом.

Пізніше стало відомо, що патрульні протягом року вже двічі складали відповідні адмінматеріали на даного громадянина за керування авто напідпитку без водійського посвідчення. Але суд над порушником й досі не відбувся.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Вокзальної та Віктора Чміленка нетверезий водій Audi не впорався із керуванням і врізався в електроопору. Після аварії чоловік зняв номера з автомобіля і втік з місця пригоди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар