В Олександрії асенізаторна машина стукнула Nissan

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 листопада, близько 12:40 на вулиці 6-го Грудня навпроти кафе “Колиба” асенізаторна машина ударила ззаду легковик “Nissan”. ДТП сталася на ділянці дороги, яка ремонтується.

Як повідомляє видання “Моя Олександрія”, жертв і постраждалих немає, обидва водії місцеві. Вони їхали один за одним.

“44-річний водій асенізаторної машини пояснив аварію поганим станом дороги, на якій під час ремонту утворилося безліч ям. За його словами, “Nissan” в якийсь момент пригальмував, а асенізаторна машина в цей момент підстрибнула на вибоїні і вдарила іномарку. Зупинити машину з тоннами рідини в цистерні не було можливості. У “Nissan” пошкодилося заднє праве крило, фара і бампер. За його кермом був 63-річний водій. На місці аварії працює поліція”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Моя Олександрія

Нагадаємо, 16 листопада, близько 20:00 на перехресті вулиць Преображенській та Олександрійській у Кропивницькому водій вантажівки JAC не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ, унаслідок чого сталася аварія.

Окрім того, вранці по вулиці Андрія Матвієнка у Кропивницькому сталися одразу три ДТП. Уночі стався порив труби і на ранок утворилася льодова кірка. Через це у різний час в аварії потрапили патрульний Prius, Geely, Honda, Chevrolet та Mercedes.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар