У Кропивницькому на Daewoo впало сухе дерево

Сьогодні, 30 жовтня, близько 10:00 години на вулиці Волкова у Кропивницькому на автомобіль “Daewoo Lanos” впало сухе дерево.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“В автомобілі перебував 68-річний водій з дружиною. У результаті аварії ніхто не постраждав. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень”.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Про інцидент повідомили представників комунальних служб.

Наразі з’ясовують винних, аби відшкодувати збитки водію Daewoo.

Нагадаємо, 29 жовтня, близько 20:00 по вулиці Куроп’ятникова у Кропивницькому Opel Vivaro врізався в електроопору. Обійшлося без постраждалих.

Також 28 жовтня, у центрі Кропивницького сталася ДТП за участі чотирьох автівок. Водійка Peugeot протаранила спочатку Nissan, потім зачепила автівку Škoda, а остання врізалася у ще один Peugeot.

Крім того, біля спортшколи водій Ford виїхав на заборонний сигнал світлофора, не надав перевагу в русі на перехресті маршрутці та зіткнувся з нею. На винуватця патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Нещодавно на перехресті біля спортшколи у Кропивницькому сталася аварія за участі автомобілів “ВАЗ”, “Волга” та “Hyundai”. Поліцейські кажуть, що причиною аварії стали непрацюючі світлофори. Поки що в’їзд із вул. Пушкіна перекритий.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар