Заправку у Новоукраїнці оштрафували на понад 50 тис. грн

© euro-gas.com.ua

Суди двох інстанцій визнали правомірність постанови Держархбудінспекції у Кіровоградській області щодо підрядної організації – ТОВ «Спецбудконструкція». Таким чином, порушник містобудівного законодавства у Новоукраїнці повинен сплатити штраф у розмірі 54 800 грн.

Про це Першій електронній повідомили у прес-служба ДАБІ України.

Таким чином, порушник містобудівного законодавства повинен сплатити штраф у розмірі 54 800 грн.

Раніше під час планової перевірки виконання будівельних робіт на території діючої АЗС у Новоукраїнці посадовими особами було виявлено порушення містобудівного законодавства. Зокрема, у ході встановлення підрядником додаткового обладнання газового модулю (АГЗП).

За результатами контрольно-інспекційних заходів товариство було притягнуто до відповідальності у вигляді накладення штрафу в розмірі 54 800 грн.

Не визнаючи законність рішення ДАБІ, підприємство звернулося до суду. І Дніпропетровський окружний адміністративний суд задовольнив його позовні вимоги. Але Управління оскаржило зазначену ухвалу в суді другої інстанції. Тож остаточну крапку в справі між органом архбудконтролю та підрядною організацією поставив Вищий адміністративний суд, який за результатами розгляду всіх матеріалів відхилив касаційну скаргу ТОВ «Спецбудконструкція».

Отже, незважаючи на тривалий та складний судовий розгляд, державний орган довів правомірність своїх дій та законність прийнятого рішення.

На даний час постанову передано до органів державної виконавчої служби для примусового стягнення штрафу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар