У Сумах попрощалися з десантником, якого застрелили на Кіровоградщині

Учора, 13 вересня, в останню путь провели Олексія Озерова. Чоловік загинув 10 вересня під час навчань в Кіровоградській області. Його та ще одного військового застрелив побратим. Він здійснив 2 короткі черги у їх напрямку, і внаслідок отриманих вогнепальних поранень старший сержант та солдат загинули на місці події.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Суми.UA“.

У Сумах Олексій Озеров служив у військовій частині №3051 Національної гвардії України – був командиром відділення.

“Він всі бойові задачі виконував на «відмінно». Служили під Торецьким Авдіївського району Донецької області. Розумним був, ініціатива, толковий, серед товаришів по службі був… сказати, що в добрих стосунках – нічого не сказати. Почув про цю ситуацію – сльози на очах, більше ніяких емоцій. Він у нас служив із липня місяця 16-го року і до квітня 17-го року”,- позповів Ігор Степанов, командир роти в/ч 3051 Нацгвардії України.

Олексію Озерову було 30 років. Він родом із Путивльського району. Поховали чоловіка на сумській Алеї Слави Центрального кладовища.

Нагадаємо, двоє десантників дніпровської 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України трагічно загинули на Кіровоградщині 10 вересня.

Як виявилося, десантників застрелив їх побратим. Близько 22:40 на території однієї з військових частин Кіровоградщини військовослужбовець у військовому званні «солдат» здійснив 2 короткі черги у напрямку двох військовослужбовців цієї ж частини, які виконували тренувальні вправи. Він здійснив 2 короткі черги у їх напрямку, і внаслідок отриманих вогнепальних поранень старший сержант та солдат загинули на місці події.

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Кропивницького ВП ГУ НП в Кіровоградській області та співробітниками відділення ВСП м. Кропивницький Миколаївського ЗВ ВСП оглянули місце події, допитали свідків. Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманій особі підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар