У Кропивницькому ЗІЛ повалив стовп, який впав на дві автівки. Є постраждалі

Сьогодні, 13 вересня, близько 13:30 по вулиці Вокзальній у Кропивницькому автомобіль ЗІЛ в’їхав у стовп, який після удару впав на дві автівки. Водія вантажівки госпіталізували в обласну лікарню.

Про це кореспонденту Першої електронної розповів слідчий, який прибув на місце події.

За попередньою інформацією, водій ЗІЛ не дотримався безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїжджої частини і збив стовп, який впав на ВАЗ та Geely. У ВАЗу деформовано дах та розбите заднє скло. У Geely трохи пошкоджена дах.

Як розповів слідчий, водія ЗІЛу доставили в лікарню з незначними садинами та царапинами.

Наразі працівники ремонтної бригади ліквідовують наслідки аварії. На даній ділянці через обрив лінії електромережі обмежений рух автотранспорту.

Нагадаємо, сьогодні, 13 вересня, близько 14:00 на Ковалівському мосту обірвався тролейбусна лінія.

11 вересня у Кропивницькому сталося щонайменше 5 ДТП. Близько 7:30 на перехресті вулиць Велика Пермська та провулок Кріпосний сталася ДТП за участі автомобіля КІА та мотоцикла. Мотоцикліста доставили в лікарню з підозрою на переломи кінцівок. Близько 9 ранку на перехресті вулиць Шевченка та Архангельської сталася ДТП за участі автомобілів Volkswagen та ВАЗ. Об 11:00 на перехресті вулиць Тараса Карпи та Чорновола сталася ДТП – автомобіль Volkswagen зіштовхнувся з ГАЗ. Близько 15:30 по вулиці Вокзальній сталася ДТП за участі автомобіля Chrysler та вантажівки DAF. А близько 17:00 по вулиці Євгена Тельнова у Кропивницькому сталася ДТП. КАМАЗ віз на буксирі іншу вантажівку, яка відчепилася від тросу, знесла стовп і пошкодила електропроводи.

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар