В Олександрівці нетверезий водій врізався у магазин. Одна дівчина загинула, ще дві – у реанімації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Учора близько 2:30 у селищі Олександрівка з вини нетверезого водія відбулося зіткнення автівки із будівлею, під час якого одна людина загинула та ще три особи були травмовані. У результаті аварії на місці пригоди загинула 18-річна пасажирка легковика, ще дві дівчини такого ж віку з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлені до реанімаційного відділення лікарні.

Інформує Перша електронна з посиланням на ВБДР УПД ГУНП у Кіровоградській області.

За попередніми даними, по вулиці Незалежності України 24-річний водій автомобіля «Пежо-206» не вибрав безпечну швидкість руху, не справився з керуванням транспортним засобом та допустив зіткнення із будівлею магазину.

У результаті аварії на місці пригоди загинула 18-річна пасажирка легковика, ще дві 18-річні пасажирки з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлені до реанімаційного відділення лікарні, водія теж було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями. Також після проведення експертизи було встановлено, що водій-винуватець аварії перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, ступінь якого склав 0,5 проміле.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар