Іноземець побив та пограбував кропивничанина за “неправильний” перехід дороги

У Кропивницькому іноземець, погрожуючи ножем, побив та відібрав у місцевого жителя рюкзак із телефоном, грошима та особистими речами через те, що йому не сподобалося, як той переходив дорогу.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Кропивницького.

Повідомлення про злочин надійшло до Кропивницького відділу поліції від 20-річного потерпілого.

Близько опівночі біля одного з магазинів невідомий чоловік, що перебував в автомобілі разом із своїми знайомими, вчинив із хлопцем сварку, начебто через те, що йому не сподобалося, як місцевий мешканець переходив дорогу. Під час конфлікту потерпілий отримав кілька ударів та позбувся свого майна. Після скоєного незнайомець зник із місця події на транспортному засобі.

Отримавши орієнтування на особу та автомобіль, поліцейські взялися за пошуки. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

У ході слідчих дій працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний громадянин іншої держави, що перебував на території України відповідно до посвідки на проживання, та останнім часом мешкав в обласному центрі.

Чоловіка поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З автомобіля, на якому він пересувався, вилучили ніж.

Розслідування у рамках кримінального провадження триває, працівники поліції встановлюють усі обставини події та місцезнаходження речових доказів. Підозрювану особу заарештовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Іноземець побив та пограбував кропивничанина за “неправильний” перехід дороги

Коментарі заборонені.