Уникаючи одну ДТП, потрапив у іншу: по вул. Шевченка зіткнулися Renault та Chevrolet

Сьогодні, 22 серпня, близько 17:30 по вулиці Шевченка сталася ДТП за участю автомобілів Renault та Chevrolet. Водій Renault намагався уникнути зіткнення з автівкою, яка різко виїжджала з парковки, проте у нього в’їхав Chevrolet.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіли патрульні, які прибули на місце події.

За попередньою інформацією, Renault рухався по вулиці Шевченка і не встиг вчасно загальмувати перед автівкою, яка почала різко виїжджати з парковки, внаслідок чого сталося зіткнення. В цей самий час, водій Chevrolet, який їхав позаду, був вимушений швидко гальмувати, але все таки “поцілував” Renault.

У результаті аварії ніхто не постраждав, лише автівки зазнали механічних пошкоджень. Обидва водії були тверезими.

Читайте також: На перехресті вул. Велика Пермська та провулку Фортечний сталася ДТП

Нагадаємо, учора, 21 серпня, близько 14:00, біля Європейського ринку по вулиці Академіка Тамма сталася ДТП за участі Mitsubishi Pajero і трьох автомобілів ВАЗ. У обласну лікарню госпіталізували двох дітей і жінку. За попередніми даними, у зіткненні автомобілів винен нетверезий водій Mitsubishi Pajero на литовських номерах. Він намагався втекти з місця події, але свідки не дали йому цього зробити і ледь не влаштували самосуд.

Пізніше у мережі Інтернет опублікували відео з реєстратора, на якому зафіксовано момент зіткнення автомобіля Mitsubishi Pajero з двома ВАЗами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар