Попри заборону поліції і відсутність документів по вул. Великій Пермській будують парковку

Сьогодні, 16 серпня, по вулиці Великій Пермській у Кропивницькому, не дивлячись на відсутність дозволів та заборону поліції розпочалося облаштування парковки.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Наразі там розрівняли землю і готуються заливати асфальт.

Детальніше про будівництво парковки читайте згодом на Першій електронній.

Нагадаємо, Патрульна поліція Кропивницького підтвердила незаконність зведення парковки по вул. Великій Пермській 11/2 і пообіцяла притягнути до адмінвідповідальності ініціатора будівництва.

Історія почалася тоді, коли наприкінці жовтня 2016 року за адресою вул. Верхня Пермська 11/2, підприємець В’ячеслав Волошаненко почав будувати незаконну стоянку, бо у аптеки, власники якої орендують у нього приміщення, немає прибутків. Взяти дозволи на розміщення цього об’єкту в міськраді та погодження від поліції Волошаненко забув. Крім того, майбутня парковка, за планами ініціатора будівництва, має зайняти частину тротуару.

Однак, після нетривалої паузи підприємець продовжив зведення незаконної парковки. Вже через півроку після початку встановлення незаконної заїздної кишені, у Кропивницькому міська влада згадала, що з цим об’єктом треба щось вирішувати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар