Кропивницький: покинута нетверезим втікачем автівка ледь не стукнула машину патрульних

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 11 серпня, приблизно о 22:00 під час патрулювання міста поліцейські помітили автомобіль ВАЗ 21150, який порушував ПДР. На вимогу зупинитися, водій не відреагував і продовжив рух. По вул. Каховській водій не впорався з керуванням і злетів в кювет, після чого вибіг з авто і почав тікати, а транспортний засіб самовільно розпочав рух назад, і ледь не наїхав на службовий автомобіль.

Про це Першій електронній повідомив інспектор патрульної поліції Олександр Руденко.

Як виявилося у водія були ознаки алкогольного сп’яніння. На водія було складено протокол за статтями – ст. 130 ч2, ст. 122 ч2, ст. 126 ч3 КУпАП.

Стаття 130. Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції
Стаття 122-2. Невиконання водіями вимог про зупинку
Стаття 126-3. Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката "Зелена картка").
До протоколу було долучено схему ДТП, пояснення водія та свідків дорожньої пригоди.

 Злата Нянько для Першої електронної
Поширити:

Залишити коментар:

коментар