Загибла на олександрійській залізниці виявилася неповнолітньою студенткою КПІ

Фото: "Моя Олександрія"

7 серпня поблизу Олександрії загинула студентка Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ “КПІ” ім. Сікорського Анна Лінник. Вона загинула, повертаючись з оздоровчого комплексу “Маяк” (оздоровчий комплекс КПІ “Маяк”, база в Лазурному Херсонської області) поїздом Херсон – Київ.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Апостроф“.

Поліція проводить розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) за фактом загибелі неповнолітньої студентки КПІ Анни Лінник.

“Неповнолітня дівчина їхала з подругами з Херсона в напрямку міста Київ. Подія сталася за 10 хвилин до зупинки, двері провідниками не відчинялися. Зараз поліція встановлює, за яких обставин дівчина випала з потягу”, – розповіли у поліції.

“За висновками експертів, тілесні ушкодження свідчать про те, що черепно-мозкова травма могла бути отримана в результаті падіння. Слідів побиття і порізів на тілі жертви не виявлено”.

У поліції зауважили, що загибла не палила. Чому двері в тамбурі відчинилися на ходу – встановлює слідство. Очевидці зазначили, що конфліктів ні з ким у дівчини не було.

Нагадаємо, днями біля Олександрії залізничники знайшли труп дівчини на залізничній колії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар