У Кропивницькому викрили підпільний цех, де розливали фальсифікатний алкоголь

У Кропивницькому працівники управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України припинили діяльність підпільного цеху по виробництву фальсифікового алкоголю.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці встановили, що підпільний цех знаходиться у гаражі ділки змішували спирт з водою та харчовими барвниками, після чого розливали суміш по пляшках, використовуючи при цьому етикетки з логотипами відомих виробників алкогольної продукції. Фальсифікований алкоголь реалізовували через торгівельні точки області.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили близько 3 тонн спирту і фальсифікованої продукції з марками акцизного податку України з ознаками підробки. Крім того, вилучено засоби для її виготовлення.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 229 КК України (незаконне використання знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, а саме пов’язаного із функціонуванням підпільного цеху по виготовленню фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції).

На даний час триває досудове розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар