ДТП без водіїв: на парковці у Кропивницькому Volkswagen “поцілував” Toyota

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 6 серпня, близько 18:00 на парковці супермаркету “Велмарт” сталася ДТП за участю автомобілів “VOLKSWAGEN Passat” та “Toyota Camry”. Водій першої автівки залишив транспортний засіб на парковці. І поки чоловік був у магазині, його “Volkswagen” стукнув припарковану “Toyota”.

Про це Першій електронній повідомили очевидці події.

Водій автомобіля VOLKSWAGEN Passat приїхав до супермаркету за покупками, залишив свій транспортний засіб на паркувальному місці, не вжив усіх можливих заходів та допустив самовільний рух автівки, внаслідок чого VOLKSWAGEN Passat здійснив наїзд на неподалік припаркований автомобіль “Toyota Camry”, як результат, два автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На гореводія було складено протокол за статтею 124 КУпАП за порушенням пункту 15.12 правил дорожнього руху України.

“Стаття 124. КУпАП Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна
 п. п. 15.12. ПДР України. Водій не повинен залишати транспортний засіб, не вживши всіх заходів, щоб не допустити його самовільного руху, проникнення до нього і (або) незаконного заволодіння ним”.

Патрульні вилучили у правопорушника водійське посвідчення та видали тимчасовий дозвіл на право керування автомобілем. Йому загрожує накладення штрафу у розмірі 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а також позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року,

Співробітниками поліції було складено схему ДТП, відібрано пояснення в обох учасників транспортної пригоди – усі зібрані матеріали передані до Кіровоградського районного суду.

Олександра Кунтиш для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар