Житель Новоукраїнки помстився за образу та вибив сусіду око

Працівники поліції встановлюють обставини отримання тяжких тілесних ушкоджень жителем Новоукраїнського району, який вдарив сусіда в око через те, що він образив його родичку.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, під час сварки один із чоловіків завдав іншому удару в око. Нині 36-річний потерпілий знаходиться на лікуванні в обласному центрі. Зловмиснику за скоєне може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про доправлення до обласної лікарні жителя району з тяжкими тілесними ушкодженнями.

«Попередньо поліцейські встановили, що ввечері до чоловіка прийшов 27-річний мешканець сусіднього села для з’ясування обставин, за яких той начебто ображав його родичку. Між чоловіками виник конфлікт. Під час сварки один із чоловіків завдав іншому кулаком удару в обличчя, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень. У даний час особі вже повідомлено про підозру», – повідомив т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар