На Кіровоградщині двох посадовців підозрюють у підробці документів

© pobudovano.com.ua

На Кіровоградщині поліцейськими викрито двох держслужбовців, яких підозрюють у службовому підробленні. Під час досудового слідства, правоохоронцям вдалося довести причетність вказаних осіб до внесення змін у відповідні державні реєстри про право власності на нерухоме майно.

Про це Першій електронній повідомили у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Потерпілими у кримінальному провадженні нині визнано 15 місцевих жителів. Підписавши договори про передачу в оренду земельних ділянок, громадяни лише через деякий час довідалися, що витяги на право власності вже «отримали» треті особи.

Із заявами про вказані факти люди звернулися до поліції. Інформацію було негайно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. За результатами проведених експертиз поліцейські і встановили особи підозрюваних.

Нині їм обом оголошено про підозру. Досудове слідство по одному із кримінальних проваджень завершено та з обвинувальним актом направлено на розгляд до суду.

За незаконне підроблення держслужбовцям загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади на той самий строк.

Читайте також: Кіровоградщина: сільський голова підозрюється у вимаганні хабара у двох АТОвців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар