Житель Кіровоградщини “допоміг” водію вантажівки на 5 тисяч гривень

У водія вантажівки з іншої області зломилася машина поблизу одного з сіл Маловисківського району. Перехожий, що саме знаходився неподалік, під приводом надання допомоги у ремонті автомобіля проник у кабіну та викрав гроші.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кропивницького в Фейсбуці.

До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від мешканця м. Кривий Ріг про крадіжку з його вантажівки коштів у сумі 5000 гривень.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що близько 7-ї ранку потерпілий перебував поблизу населеного пункту, намагаючись власноручно відремонтувати автомобіль. Невідомий чоловік, який «зголосився» допомогти водію та попросив вказати дорогу, проник до кабіни транспортного засобу і привласнив чужі гроші. У скоєнні злочину поліцейські викрили 42-річного жителя Онуфріївського району, раніше судимого за скоєння грабежу. Чоловік прямував у Малу Виску та вирішив скористатися моментом і отримати «легких грошей». У даний час особі повідомлено про підозру», – повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Крадію загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

Світлина від Поліція Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар