У Вінниці затримали грабіжників, можливо причетних до крадіжок із “ювелірок” на Кіровоградщині

У центрі Вінниці троє молодиків пограбували ювелірний магазин, але вчасно натиснута тривожна кнопка допомогла їх затримати. В поліції вважають, що грабіжники можуть бути причетні до розбійних нападів і на території Кіровоградської області.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Місто“.

Близько першої години дня у центрі Вінниці троє молодиків у медичних масках і зі зброєю пограбували ювелірний магазин. Охоронець крамниці поранений, зараз він у лікарні. Охоронець магазину у минулому працював у міліції, тож нападникам почав чинити спротив, а ті почали по ньому стріляти.
Тривожну кнопку встигла натиснути продавчиня. Вона почула бій скла і зайшла у залу продажу.

Затримали їх за кілька метрів від пограбованого магазину, там же і одягнули кайданки. Із їхньої машини поліцейські дістали величезні картаті сумки – у них були планшетки із ювелірними виробами. Також у затриманих вилучили три пістолети, ніж і рацію.

“Затримані – вихідці із інших областей, віком 27, 31 і 35 років, – розповів начальник ГУПН у Вінницькій області Юрій Педос. –  Один із них відбував покарання за вчинення умисного убивства. Його подільники – за розбій і крадіжку”.

У правоохоронців є  інформація, що злочинна група може бути причетною до розбійних нападів на території Херсонської, Кіровоградської і Черкаської областей.

Нагадаємо, 29 жовтня 2016 року, у Світловодську двоє невідомих озброєних осіб у масках пограбували ювелірний магазин та поранили охоронця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар