“Кіровоградтепло” заборгувало за оренду 6,2 млн грн: у справу втрутилася прокуратура

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Прокуратура Кіровоградської області у суді вимагає від дочірнього підприємства «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» сплатити багатомільйонну заборгованість.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.
Зокрема, внаслідок неналежного виконання підприємством зобов’язань за договором оренди цілісного майнового комплексу комунальної форми власності за ним рахується заборгованість в сумі 6,2 млн грн.
Тож, прокуратурою на захист інтересів держави до господарського суду області скеровано позовну заяву про стягнення з недобросовісного орендаря вищевказаної суми боргу. На даний час, судом відкрито провадження у справі.
Нагадаємо, наприкінці червня цього року ДП „Кіровоградтепло” ТОВ „ ЦНТІ УНГА” просило у міськради Кропивницького пільгу для сплати оренди за цілісний майновий комплекс ДКПТМ «Кіровоградтеплоенерго». Підприємство аргументує це тим, що вони постійно оновлюють та модернізують обладнання, але коштів на сплату оренди немає, оскільки в тариф вона не включена.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар