Смертельна бійка на Кіровоградщині: причиною конфлікту стала жінка

© portal.lviv.ua

Мешканцю Кіровоградщини, який завдав знайомому смертельних тілесних ушкоджень, оголошено підозру. За попередньою інформацією, причиною сварки та бійки між двома чоловіками стала жінка. Від отриманих травм потерпілий помер. За вчинене зловмиснику загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Перша електронна за матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції з міської лікарні 4 червня.

«Поліцейські встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв в одному з будинків між місцевим чоловіком та жителем сусідньої області, що нині мешкає в Олександрії, виник конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один зі знайомих наніс іншому декілька ударів кулаками в область тулубу та один – в обличчя. Травми виявилися для потерпілого не сумісними з життям. У даний час зловмиснику оголошено підозру» – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар