На Кіровоградщині вітчим бив 5-місячного пасинка об ліжко, аби той не плакав

На Кіровоградщині поліцейські оголосили чоловіку підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 5-місячному хлопчику. За попередніми даними, мати залишила сина з вітчимом та пішла у справах. Аби заспокоїти малого, який голосно плакав, зловмисник кілька разів вдарив його головою об ліжко, а згодом розповів, що дитина загинула через нещасний випадок.

Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.
Повідомлення до Знам’янського відділу поліції про раптову смерть маленького хлопчика надійшло від лікарів швидкої. Їх викликала фельдшер, а жінку покликали на допомогу батьки, які пояснили, що дитина впала з рук і вдарилася та після цього не приходить до тями.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Зі слів 24-річного вітчима, він залишився вдома з названим сином сам. Коли ж спробував заколисати малюка, той вислизнув із рук. Крім цього, чоловік нічого пояснити не зміг.

Дещо більше «пролили світла» на перебіг історії висновки судово-медичного експерта. Як з’ясувалося, 5-місячний хлопчик загинув через численні травми голови, отримані внаслідок кількох ударів.

У підсумку, працівникам карного розшуку вдалося встановити справжні обставини пригоди. Нині чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар