Учасник банди кропивницьких «перевертнів у погонах» ховався від СБУ у столичних складах

фото затримання учасників банди «перевертнів у погонах» в липні 2016 року

Співробітники Служби безпеки України затримали останнього учасника банди «перевертнів у погонах», члени якої тероризували мешканців Кропивницького. Він переховувався на території однієї з баз, де він за допомогою знайомого облаштував «житло» у складських приміщеннях.

Про це повідомляє прес-служба СБУ області.

Оперативники СБ України затримали чотирьох поліцейських, учасників угруповання, у липні минулого року. Під час досудового слідства правоохоронці встановили, що злодії «спеціалізувалися» на грабунках, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві та шахрайстві.

Одному із організаторів банди, єдиному цивільному її учаснику, вдалося втекти від слідства. Його було оголошено у загальнодержавний розшук, та протягом восьми місяців зловмиснику вдавалося переховуватися від правоохоронців у різних містах України.

Співробітники Управління СБУ в Кіровоградській області встановили місце переховування учасника угруповання та затримали його у столиці на території однієї з баз, де він за допомогою знайомого облаштував «житло» у складських приміщеннях.

Наразі підозрюваного доставлено до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, у липні 2016 року Службою безпеки України спільно з прокуратурою області припинено діяльність організованої злочинної групи з числа співробітників керівного та оперативного складу Національної поліції. Зловмисники були затримані працівниками СБУ та прокуратури у липні поточного року «на гарячому» при вимаганні більше 200 000 грн. хабара від місцевого мешканця за не притягнення до кримінальної відповідальності за нібито вчинене розбещення неповнолітніх.

Перевертні в погонах причетні до вчинення ряду тяжких злочинів, зокрема отримання неправомірної вигоди, крадіжки, катування, незаконного проведення обшуку, перевищення влади та службових повноважень, шахрайства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар