Знам’янчанин намагався врегулювати бізнес-відносини з екс-дружиною за допомогою обрізу мисливської рушниці

49-річний житель міста Знам’янка, прихопивши з собою утинок мисливської рушниці, прийшов до магазину квітів, аби врегулювати відносини з колишньою дружиною щодо ведення спільного бізнесу.

Про це повідомляє “Перша електронна” за матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.

Дана подія трапилась близько 6-ї години ранку. Місцевий мешканець, який є співвласником крамниці, зайшов до приміщення, коли жінка саме відкрила магазин та готувалась до початку торгівлі.

«Під час «розмови» між колишнім подружжям почалася суперечка, в ході якої чоловік почав погрожувати жінці утинком рушниці. Потерпіла змушена була викликати співробітників приватної охорони “Явір”. Вони намагались заспокоїти чоловіка, який в той час зробив постріл із рушниці у підлогу, після чого був затриманий. Поліцейські, які також прибули за викликом, доставили особу до відділу поліції для з’ясування обставин пригоди. У громадянина було вилучено зброю та набої», – повідомив в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

17212171_1809509369274006_1720218937546900800_o

У даний час за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибухових речовин) та ст. 129 КК України (погроза вбивством).

Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар