Ожеледиця на Кіровоградщині: дороги області безпечні, у Кропивницькому – чотири ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
ДТП по вул. Волкова

Сьогодні, 7 лютого, на Кіровоградщині помітно погіршилися погодні умови, у зв’язку з цим на дорогах спостерігається ожеледиця. Перша електронна поцікавилася, скільки ДТП було зафіксовано в області за сьогодні.

ДТП на території Кіровоградщини (за виключенням Кропивницького) реєструє Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП України у Кіровоградській області. За словам старшого інспектора відділу Ольги Волок, станом на 14:30 інформації про зіткнення не надходило:

“Сьогодні на території Кіровоградщини ДТП не було”, – зазначила Ольга Волок.

Кропивницький – компетенція патрульної поліції міста. За інформацією прес-секретаря ПП Наталії Трішиної, в обласному центрі зафіксовано чотири ДТП:

“Дві з них – по вул. Волкова, третя – на Короленка. Щойно повідомили про ще одне зіткнення по вул. Салтикова-Щедріна”, – повідомила Наталія Трішина.

По вул. Волкова майже одночасно сталися дві ДТП на відстані близько 10 м одна від одної. Під час першої – водій автомобіля “Alfa Romeo”, щоб уникнути зіткнення із маршруткою, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із іншим маршрутним таксі. У другій ДТП постраждали три автівки, одна з яких була припаркована.

По вул. Короленка на Новомиколаївці сталася ДТП за участі автівки “Лексус” та тролейбуса №10. Транспортні засоби зазнали незначних пошкоджень, водії розійшлися за європротоколом.

Інформацію про четверту ДТП у місті читайте на Першій електронній згодом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар