Отруєння чадним газом у Кропивницькому: в квартирі загиблого знайшли самовільно встановлене обладнання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Внаслідок самовільно встановленого димохідного проточного водонагрівача  в  кухні   9-ти поверхового будинку   8 січня 2017 року  в м.Кропивницькому  по вул. Родніковій,  стався нещасний випадок з летальним наслідком.  

“При обстеженні були виявленні наступні порушення:

  1. Самовільно встановлений димохідний проточний водонагрівач.
  2. Відведення димових газів проточного водонагрівача відбувалось в термошов будинку без влаштування димоходу.
  3.  Роз’єднання на значну відстань димовідвідного газоходу від патрубка газового приладу.
  4. Не встановлено сигналізатор мікроконцентрації чадного газу.
  5. Місце встановлення нагрівача було замасковано  в шафі.

ВАТ «Кіровоградгаз» неодноразово попереджав  про недопущення самовільного втручання в системи газопостачання житлових будинків. На офіційному web-сайті ВАТу розміщено відповідні статті”, – повідомляється на сайті “Кіровоградгаз“.

Розділом ІІІ, п.3.3  «Правил безпеки систем газопостачання» визначено: власник (балансоутримувач та /або орендар (наймач)) відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовими приладами, димовими та вентиляційними каналами.

ds79

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Отруєння чадним газом у Кропивницькому: в квартирі загиблого знайшли самовільно встановлене обладнання

  1. Як завжди…Кіровоградгаз ні в чому не винен. Заходжу на кухню, ставлю чайник, запалюю конфорку, і вискакую з кухні…така вонь, з очей сльози, дихати немає чим, що намішали в газ, аби мільярди мати? В Донецьку квартира зірвалася від газу. Теж виявилися люди винуваті. Якось не здивували нас.

Коментарі заборонені.