СБУ викрила перевертнів у погонах, які вчинили ряд тяжких злочинів у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото затримання учасників банди «перевертнів у погонах» в липні 2016 року

На Кіровоградщині Службою безпеки України спільно з прокуратурою області припинено діяльність організованої злочинної групи з числа співробітників керівного та оперативного складу Національної поліції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Кіровоградській області.

Перевертні в погонах причетні до вчинення ряду тяжких злочинів, зокрема отримання неправомірної вигоди, крадіжки, катування, незаконного проведення обшуку, перевищення влади та службових повноважень, шахрайства. З метою приховування своїх дій члени групи ретельно готувалися до вчинення злочину, тривалий час проводили спостереження за потенційною жертвою, після чого раптово вдиралися до його житла, били, катували та залякували потерпілого, вимагаючи гроші чи інші матеріальні цінності.

Організував злочинну групу керівник одного з підрозділів Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, котрий залучив до протиправної діяльності трьох своїх підлеглих та цивільну особу. Вказані правоохоронці були затримані працівниками СБУ та прокуратури у липні поточного року «на гарячому» при вимаганні більше 200 000 грн. хабара від місцевого мешканця за не притягнення до кримінальної відповідальності за нібито вчинене розбещення неповнолітніх.

21.11.2016 року вищевказаним правоохоронцям та їх співучаснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.127, ч.2 ст.162, ч.2 ст.190, ч.2 ст.185, ч.3 ст.15 ч.3 ст.365 КК України у складі ОЗГ (ч. 3 ст. 28 КК України), а також направлено до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії.

image-1 image-2 image-4 image-5 image-6

Поширити:

Залишити коментар:

коментар