Жителя Кіровоградщини ледь врятували від «звірячої» розправи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські встановили особу підозрюваного, який мало не забив до смерті малознайомого чоловіка. Пригода сталася під час перебування зловмисника у родичів. Там, після вживання алкогольних напоїв, він вирішив «з’ясувати стосунки» з гостем своїх сусідів. Врешті, потерпілий отримав тілесні ушкодження і потрапив до лікарні в тяжкому стані. Життя людини, на щастя, вдалося врятувати. Його кривднику нині загрожує 8-річний тюремний строк.

Повідомлення до поліції надійшло від чергових лікарів. Пацієнт з серйозними ушкодження внутрішніх органів, з численними синцями та саднами був доправлений до них картою швидкої допомоги. Чоловік пояснив, що його побив невідомий.

Доки медичні працівники робили все можливе для спасіння потерпілого, поліцейські негайно взялися з’ясовувати обставини пригоди та особу, причетну до «звірячої» розправи над жителем обласного центру.

У результаті проведених заходів, вже наступної доби досвідчені оперативники встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. Ним виявився 32-річний кропивничанин.

За попередніми даними, зловмисник днями виїхав до знайомих в Маловисківський район, і після вживання алкоголю разом зі своїм неповнолітнім родичем, вирішив з’ясувати обставини з гостем сусідів, який начебто образив його тітку.

Прихопивши з дому дерев’яну битку, обидва попрямували до обійстя, де мав перебувати опонент, викликали його на вулицю, а потім старший з них побив потерпілого.

Діставшись до обласного центру, чоловік негайно звернувся до лікарні. А підозрюваний тим часом теж повернувся в Кропивницький, де переховувався у домоволодінні матері.

Затримати зловмисника вдалося вже працівникам кримінальної поліції області. Побоюючись повертатися додому, він вирішив «лишатися непоміченим» у своєрідний спосіб, а саме – бродив вулицями неподалік Кіровоградського відділу поліції. Як виявилося, це було малоефективним.

«Нині чоловік дає пояснення слідчим, так само як і його неповнолітній родич. Під час санкціонованих обшуків на горищі будинку поліцейськими було виявлено дві пластикові ємності та поліетиленові пакети з подрібненими рослинами, схожими на коноплі. Вилучене направлено для проведення експертиз», – розповів начальник управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Володимир Хвостов.

Інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 1. ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 1 ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Триває слідство.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар