Саінсус: Доля моєї заяви — в руках виборців і депутатів

Міський голова Кіровограда Олександр Саінсус не збирається відкликати свою заяву на звільнення із посади.

Про це він заявив під час сьогоднішньої наради із керівниками виконавчих органів міста, повідомили Першій електронній в прес-службі міськради.

«Ви знаєте, що я прийняв для себе важливе рішення і написав заяву про складання своїх повноважень. Забирати її не буду. Я ніколи не ховався у своїй відповідальності за чужі спини і не буду робити кроку назад. Доля моєї заяви відтепер в руках виборців і депутатів міської ради. виборців. Треба зберігати свою гідність. Якщо зробив – то зробив», — зазначив він.

Очільник міста також зауважив на тому, що виконавчі органи міської ради повинні працювати в нормальному режимі, забезпечуючи сталу життєдіяльність міста.

На нараді також прозвучала інформація, що в Кіровограді погіршилася ситуація з комунальними платежами. Жителів міста попросили розраховуватися за воду, тепло, обслуговування житла вчасно, адже ці кошти комунальні підприємства спрямовують на те, щоб надавати послуги якісні та стабільно.

Нагадаємо, 22 лютого Олександр Саінсус звернувся до Кіровоградської міської ради із заявою про складання ним повноважень. На позачерговому засіданні сесії міської ради за пропозицією Івана Марковського, розгляд цього питання був перенесений на кінець сесії. Того ж дня було оголошено перерву в її роботі, на сьогодні дата проведення другого засідання не визначена.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар