Кіровоградська міськрада звернулася до Президента з приводу подій у Києві

Зустріч кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса із депутатами Кіровоградської міської ради, головами міських громадських організацій відбулося зранку сьогодні, 19 лютого.

Як повідомили Першій електронній в прес-службі раді, його причиною стало бажання керівника міста та депутатів висловити позицію щодо останніх подій у Києві.

Внаслідок тривалого обговорення вони дійшли рішення підготувати звернення до протилежних сторін масових заворушень із проханням терміново сісти за стіл переговорів.

Його текст Першій електронній надали в прес-службі КРМ.

Звернення до Президента України,
керівників опозиційних політичних партій

Продовження у державі політичного протистояння веде до застосування насильства, переростання мирних акції у масові безпорядки. У мирний час в Україні гинуть люди. Незалежно від того, по який бік барикад знаходяться громадяни, всі вони — українці. Тому слід якомога швидше зупинити силове протистояння. У цій боротьбі не буде переможців, а програти може наша держава — Україна. Єдиний шлях виходу з цієї ситуації — зупинення бойових дій і подальшого кровопролиття, вирішення конфлікту мирним шляхом, продовження переговорного процесу. Лише так ми зможемо зберегти Україну для наших дітей. Тому звертаємося до Президента України В. Януковича і до опозиційних лідерів з проханням зупинити бойові дії, досягти компромісних рішень, що дозволять зупинити насилля у державі.
Учасники зустрічі
Кіровоградського міського
голови О. Саінсуса з представниками
громадських організацій міста
та депутатами міської ради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар