У Кіровограді здадуть в експлуатацію 6-поверхівку

6-поверховий багатоквартирний будинок по вул. Червоногвардійській, 26 планують здати в експлуатацію до кінця поточного року.

Про це йшлося під час сьогоднішньої наради у міській раді з розвитку житлового будівництва в Кіровограді, що відбулася сьогодні, передає кореспондент Першої електронної.

Проект передбачений Програмою розвитку житлового будівництва у Кіровограді на 2013-2015рр. Загальна вартість будівництва – близько 15 млн. грн. Проект розробила проектна організація ТОВ «Промбезпека», а започаткував об’єкт – ПП «Альбіон – Істейт К.». Реалізується проект за підтримки регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, з яким укладено договір із забудовником про спільні наміри та дії у добудові вказаного об’єкту.

На 10 квартир із цього будинку передбачене молодіжне кредитування для молодих сімей, одиноких громадян за програмою «Доступне житло» через Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву, а також через «Ощадбанк» та спеціальну кредитну лінію в банку «Хрещатик». Інші квартири будуть у вільному продажу. Вартість 1 квадратного метра житла у цьому будинку поки невідома.

Будинок стоятиме на земельній ділянці площею 0,1202 га. Передбачений підвал та зовнішня автостоянка на 13 місць, газони, клумби, урни для сміття, лавки для відпочинку. Перший поверх відрізнятиметься від інших висотою квартир – 3,3 метра, інші – 3 м. На першому поверсі будуть 2 квартири вільного планування, на 2-6 поверхах – 45 квартир: 35 однокімнатних, по 5 дво- та трикімнатних.

Охочі придбати квартири у кредит за програмою «Доступне житло» можуть звертатися до відділу житла міської ради або у фонд сприяння молодіжному житловому будівництву.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар