Кіровоградський спортивний тижневик визнано кращим в Україні

Кіровоградський тижневик «Спортревю NEW» став переможцем в номінації «Краща газета року» за версією Асоціації спортивних журналістів України. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Спортрепортер.

Свої підсумки АСЖУ підводить щорічно, визначаючи 10-ку кращих атлетів року, кращих тренерів, кращі команди, а також нагороджує лауреатів у колективних та індивідуальних номінаціях.

Цього разу колеги з усієї України відзначили роботу дружною і цілеспрямованою команди «Спортревю NEW» на чолі з Юрієм Ілючеком, який, нагадаємо, торік ще як спортивний оглядач газети «Україна-Центр» став лауреатом конкурсу АСЖУ в номінації «За вірність спортивній журналістиці ».

Сьогоднішнє визнання говорить про те, що газета «Спортревю NEW», яка виходить за підтримки президента ФК «Зірка» Максима Березкіна, за короткий період свого існування відбулася, завоювала певний авторитет і змогла вийти на такий рівень, який дозволив претендувати на всеукраїнську увагу і заохочення. Це черговий доказ того, що на Кіровоградщині працюють справді талановиті спортивні журналісти, які при належній увазі і підтримці здатні на багато що.

Вітаємо весь колектив редакції «Спортревю NEW» зі значимим успіхом і бажаємо нових творчих звершень та перемог.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар