Ніколаєнко: Кіровоградщина і надалі перебуває в центрі уваги Президента

Заява Президента України Віктора Януковича з приводу будівництва ядерного заводу на території області у 2014 році, означає, що Кіровоградщина і надалі перебуває в центрі уваги керівництва держави.

Про це йдеться у коментарі голови ОДА Андрія Ніколаєнка, поширеному прес-службою ОДА.

За словами Ніколаєнка, спільний проект із Російською Федерацією – це серйозний поштовх не тільки в розвиткові регіону, а у розвиткові енергетичного сектору країни.

«Наша домовленість, що 10 відсотків від вартості проекту буде спрямована на соціальні цілі області – незмінна. За ці кошти плануємо модернізувати лікарні, навчальні заклади, збудувати дороги та житло. Та найголовніше, що реалізація цього проекту дасть можливість забезпечити енергетичну незалежність нашої країни», – наголосив очільник регіону.

Нагадаємо, під час спілкування із журналістами 19 грудня Глави держави заявив, що у 2014 році розпочнеться реалізація низки проектів, розроблених, зокрема, з Російською Федерацією.

«Нас очікує будівництво разом із Росією двох блоків на Хмельницькій АЕС. Нас очікує будівництво заводу з виробництва ядерного палива в Кіровоградській області», – сказав Віктор Янукович.

Як відомо, будівництво заводу з виробництва ядерного палива здійснюється на території селища Смоліне Маловисківського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар