Олександрійські волонтери приїхали із зони АТО (ФОТО)

Нещодавно волонтери громадського формування «Славутич» – Качинський Сергій та Воропаєв Олександр разом з приватним підприємцем Михайлов Єнгояном доправили допомогу 11 батальйону та військовим, які дислокуються в районі міст Краматорськ та Сіверськ.

Доправили наші невтомні помічники 10 шт. спальників, 8 шт. форменного одягу,  5 пар взуття, 4 шт. захисних тентів від дощу, предмети особистої гігієни, 50 пар носків, шланг підкачки, медикаменти,  надувні матраци набори ключів, 2 набори автомобільних головок, коробка передач до автомобіля ГАЗ 53. Та не лише формою чи деталями до автомобіля порадували військових наші земляки, також було доставлено продукти харчування – макаронні вироби, цибулю, помідори, картоплю, мед, олію та питну воду.

– Не дивлячись на значне покращення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців, наші бійці все ще потребують нашої підтримки. – розповідає волонтер громадського формування «Славутич» Олександр Воропаєв. – Зараз існує значна необхідність в цвяхах – 100мм та 120 мм для блокпостів, дощовиках, резиновому взутті, теплій спідній білизні.

Пысля повернення із зони проведення АТО, волонтери передають від військових величезну подяку всім, хто прийняв участь та сприяв в організації поїздки, а саме голові Олександрійської районної державної адміністрації Андрію Коломійцеву, керівнику та батькам учнів танцювального колективу «Авантюрин», олександрійському волонтерському центру, членам громадського формування «Славутич» Сергію Михайловичу Кульгі та Володимиру Васильовичу Стадніченку, а також небайдужому патріоту нашої держави – Єнгояну Михайлу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар