Багатодітній кіровоградській родині вручили ключі від власного житла

Багатодітна сім’я Анни та Анатолія Крижанівських, у якій минулого року народилася трійня дівчаток – Віра, Анна та Софія, вчора, 16 вересня, отримала від голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка довгоочікуваний подарунок – ключі від власної 3-кімнатної квартири. Про це поввдомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Сім’я Крижанівських перебуває в полі уваги очільника області з листопада минулого року, відколи молоде подружжя стало батьками одразу трьох дітей. Це – перша трійня, яка з’явилася на світ у Кіровоградському обласному перинатальному центрі, тому Сергій Кузьменко особисто привітав Анну Крижанівську з поповненням ще тоді, коли вона перебувала у лікарняному відділенні. Сім’я отримала від голови облдержадміністрації у подарунок чимало речей, необхідних новонародженим, а також сертифікат на придбання тримісного дитячого візочка. Саме тоді голова облдержадміністрації і пообіцяв молодій багатодітній сім’ї, яка не мала свого житла, що докладе максимум зусиль, щоб невдовзі вони справили новосілля у власній комфортній квартирі.

1 червня цього року з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей Сергій Кузьменко виконав свою обіцянку і вручив Анатолію та Анні Крижанівським сертифікат на власне житло. Можливість підібрати комфортну квартиру, яке відповідала б потребам багатодітної сім’ї, надали подружжю. За кілька місяців активного пошуку і підбору вони визначилися з варіантом житла. А сьогодні голова облдержадміністрації завітав до сім’ї Крижанівських, щоб обміняти раніше вручений сертифікат на ключі від власного помешкання та привітати їх із такою визначною для них подією. Свої подарунки від очільника області отримали і дівчатка-трійня.

“Ми і надалі будемо допомагати Анатолію та Анні, – наголосив Сергій Кузьменко. – Розумію, що квартира, яка купується на вторинному ринку, потребує ремонту. Тому ми ще кілька місяців разом попрацюємо, щоб перший день народження дівчаток сім’я могла відзначити вже у затишній відремонтованій квартирі.

Оскільки голова родини Анатолій – будівельник, то і ремонт у власній оселі планує робити власноручно. Він зазначив, що “будувати для себе буде тільки в радість”, подякував Сергію Кузьменку за опіку над родиною та сприяння у придбанні житла, адже для них такий вагомий подарунок – це велике щастя та можливість стати незалежними від батьків, з якими проживали донині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар