Кіровоградська влада відзначила нагородами військових та найактивніших жителів міста (ФОТО)

Сьогодні, 21 серпня, управлінці міста та області до Дня Незалежності України відзначили нагородами та почесними грамотами найактивніших та найвідданіших, на їхню думку, жителів Кіровоградщини – військовослужбовців, чиновників, депутатів та управлінців.

Відзнаками Кіровоградщини за “Мужність та відвагу” були нагороджені 19 бійців різних військові частин регіону – 3-го полку спецназу, прикордонників, 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади.  За особисту мужність та героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету, відзначили бійців військової частини А 1425 (Канатове), а капітану, начальнику групи регламенту та ремонту, Віктору Миндюку вручили ще й цінний подарунок – наручний годинник.

Не оминули чиновники й роботу ангелів-охоронців  кіровоградських військових. Подяку міської ради та цінний подарунок вручили волонтеру Вадиму Нікітіну, який з початку АТО всі сили та вільний час присвятив допомозі нашим захисникам.

На жаль, не всі військові змогли отримати свої заслужені нагороди, оскільки частина з них зараз знаходиться в зоні АТО. Тому подяки та цінні подарунки ще чотирьох захисників знайдуть своїх адресатів незабаром, за місцем дислокації їхньої військової частини.

Крім військовослужбовців подяками та грамотами відзначили найактивніших громадян міста. Не залишили без уваги досягнення майстра спорту України з гирьового спорту Романа Демидова, дорожнього робітника комунального підприємства “Кіровоград-Універсал-2005” Володимира Плешешнікова, директора школи №4 Володимира Лозового, директора школи №10 Сергія Багрія та директора дитячого садка “Дельфін” Катерину Виноградову. Всі вони отримали подяки та почесні грамоти від місцевих чиновників.

 

Не забуло обласне та міське керівництво і про своїх найвідповідальніших колег. Почесними грамотами за особистий внесок в соціально-економічний розвиток міста, сумлінну працю та активну життєву позицію були відзначені депутати міської та обласної рад: Любов Краснова, Микола Гамальчук, Олександр Мосін, Лариса Залещик, Сергій Бойко, Юрій Гребенчук, Василь Дзяду, Олександр Ізрайлов, Валерій Кривий,  Володимир Богаченко, Андрій Кур’янов.

Подяки отримали також сумлінні працівники чиновницького апарату – начальник відділу по роботі зі ЗМІ міськради Сергій Якунін та економіст інформаційно-аналітичного відділу Тетяна Бондарь .

.

Дякуємо всім працівникам міської та обласної влади за роботу та професіоналізм, а військовим ще й за те, що ризикуєте своїм життям, щоб ми, звичайні громадяни, мирно спали вночі. З наступаючим Днем Незалежності України!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар